Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kaloriferli
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kirikhanybo.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cd No 9 Kırıkhan/HATAY

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezinde Karataş Yolu Üzerinde bulunmaktadır. 1 numaralı (Karataş yönünde giden) şehiriçi dolmuşlar okulumuz önünden geçmektedir.

Adres - Bahçelievler Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cd No 9 Kırıkhan/HATAY

Ulaşım Şehir Merkezinde Karataş Yolu Üzerinde bulunmaktadır. 1 numaralı (Karataş yönünde giden) şehiriçi dolmuşlar okulumuz önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK : 40 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK : 0 km